Klik hier voor je 100% persoonlijke beschermengel aan te vragen!

Op deze pagina staan enkele fragmenten vanuit mijn boek.

Wat zijn persoonlijke beschermengelen?

Zij kunnen zowel engelen als mensen zijn die hun geestelijke gradatie bereikt hebben.

_DSC0065_copyrightVoor we aan ons nieuw leven beginnen, zoeken we een beschermengel uit die het beste bij ons nieuw leven past. Een engel die ons het beste kan helpen voor onze geestelijke groei in het leven dat we gekozen hebben. Bij deze geestelijke ontmoeting, tekenen we beide een contract. Dit houdt in dat wij samen alles zullen beleven voor onze geestelijke groei. Wij beloven ons best te doen zodat hij mee kan groeien. Hij belooft ons onvoorwaardelijk te volgen en te leiden in goede en slechte tijden. Daarom is het ook belangrijk dat we de goede weg volgen en ons niet door het kwade laten verleiden waardoor we afdalen in de lagere sferen. Wij sleuren anders ook onze beschermengel mee in deze donkere sferen, waardoor hij zijn hogere gradatie zal verliezen. Deze engelen nemen elke keer een risico bij het tekenen van zo een contract, maar het is ook voor sommige engelen de enige manier om verder te kunnen groeien daar zij niet als mens kunnen komen op aard.

Hun taak is, vanaf onze geboorte tot wij sterven, er voor te zorgen dat wij beschermd worden. De eerste jaren van ons leven draagt hij ons in zijn armen. Beginnen we te lopen, houd hij onze hand vast en leid ons weg van gevaren. Bijvoorbeeld: een auto komt eraan, plots zonder reden, vallen we op onze poep, of we gaan plots de andere kant uit waardoor we de auto ontwijken. In onze tienerjaren staat hij achter ons en houdt onze schouders vast. Brengt ons in contact met mensen waar we later verder mee zullen leven. Op ons 21 jaar, zijn wij geestelijk volwassen en dan laat hij ons los. Staan wij als mens er alleen voor. Maar onze beschermengel blijft steeds naast ons staan, wij moeten dan zelf onze beslissingen nemen, zelf kiezen welke weg we gaan. Hij laat wel boodschappen zien of voelen, voor wat goed of slecht is. Bijvoorbeeld door ons gevoel of door ons geweten te laten spreken. Een voorbeeldje, dit gebeurde een paar jaar geleden bij ons. Mijn man en ik gingen naar een grootwarenhuis, en om eens iets anders te zien, besloten wij in Mechelen onze boodschappen te doen. Onderweg stopten wij bij verkeerslichten.

_DSC0064_copyrighttWe reden verder, en op dat moment zegt mijn man:" Waarom zouden wij zo ver rijden? We kunnen ook dichter bij naar hetzelfde grootwarenhuis rijden. Maar dan moet ik hier wel bij de volgende lichten, ongeveer 100 meter verder, rechtsaf". Ik zei: " Ja waarom eigenlijk niet". Dus wij vertraagden om af te slaan naar rechts. Op dat moment reed in hoge snelheid een auto van links, door het rode licht het kruispunt over. Als wij niet op het laatste moment van gedacht hadden veranderd, hadden wij gewoon door gereden, en hadden wij een zwaar verkeersongeval gehad. Onze beschermengelen hadden ons op die manier gewaarschuwd. Zij werken op alle mogelijke gebieden op ons gevoel in. Maar de keuze is dan nog steeds aan ons, welke gevoelens wij volgen. Je zult wel eens meer dan één keer iets mee gemaakt hebben waardoor iemand zei: "Jij moet een goede beschermengel hebben". Wees dan maar zeker dat het zo is!

Als wij 's nachts slapen legt onze engel zijn vleugels rond ons lichaam ter bescherming. Je zou kunnen zeggen dat wij ingerold in zijn vleugels liggen te slapen. Als wij inslapen, verlaat onze ziel ons lichaam. Dit blijft wel vasthangen achter in onze nek met ons levenskoord. Dan gaan wij naar de geestelijke wereld nieuwe energie halen om de volgende dag door te kunnen komen. Onze beschermengel beschermt ondertussen ons lichaam, zodat er geen ander geestelijk wezen misbruik kan van maken.

Door mijn tekeningen weet ik nu ook dat zij alle mogelijke identiteiten kunnen hebben, bij mij zijn ze niet enkel een mooi meisje met vleugeltjes meer. Zo heb ik Indianen, Inca's, Egyptenaren, musketiers, mooie dames en heren met middeleeuwse, Russische, Spaanse klederdrachten, oosterse prinsen en prinsessen, gewone burgers zoals bakkers, piloten enz., maar ook al astronauten en zelfs elfen en goden half dier half mens getekend tot in elk detail. Van wapens, juweeltjes tot bloemen, zelfs hun lievelingsdier erbij. Ik sta nog telkens verbaasd bij elke tekening die ik maak, ik leer elke dag meer over hoe die wereld eruit ziet. Hoe prachtig zij allen zijn in hun zijn. Hoe zij zich uiten is gewoon prachtig, die onzichtbare wereld is heel speciaal mooi. Ook straalt er altijd wel iets van ons over in onze engel, een karaktertrek, beroep, enz. Ik heb nog nooit 2 keer dezelfde getekend, elke engel is uniek!

_DSC0062_copyright _DSC0063_copyright _DSC0066_copyright _DSC0067_copyright _DSC0068_copyright